sağtık

ORRROSSPUU CAROLİN

Hadii gözümüz aydın.

Uzun zamandan beri,bu kadar kemçük ağızlı bu kadar hain bir düşmanımız olmamıştı milletçe.

Bir zamanlar Erol Taş'ı sahnede taşlayan millet,çok yakında sokakta yakaladığı Carolin haspasını orta yerde linç etmezse ben de neyim.

Hele Ali deyyusu,bence sokağa,markete,ekmek almaya,gazete almaya bile çıkmasın yani. Nedir bu karrrdeşim,bu kadar yılan ikili bir araya gelir mi böyle? Dizide,Mete'den başka "erkek" de yok haa.

Ali,bir nolu orospu çocuğu.(Aman seni tenzih ederek söylüyorum Hasefe Teyzem.Kesin hastanede karışmıştır bu deyyus...ama öteki oğlun da ondan daha deyyus be yaa)

Ali'nin abisi Kemal,ikinci orospu çocuğu. Ülen iki kardeş de kuku kafalının tekiymiş.

Biri Hollanda kukusuna,öteki kara saçlı zebani kılıklı karısının kukusuna amma da bağımlıymış arkadaş!!! A-M kafalı herifler sizi.

Soner,üç nolu orospu çocuğu. Zenginim,piçim,ibneyim,pezevengin ta kendisiyim,param var,istediğim kızı paramla alırım.Hatta parasını öder ,dört nolu orospu çocuğu erkek kardeşime bile satın alırım,tribinde geziyor.

Lisenin müdürü beş nolu orospu çocuğu. İnci öğretmenin nişanlısı olacak göttenbacak,altı nolu orospu çocuğu.

Ahmet,(Berrin'inki) yedi nolu orospu çocuğu. Ulan insan söylemez mi ben evliyim diye.Şerrrefsiz köpek.

Resul,(sağcıların lideri) sekiz nolu orospu çocuğu.

Hakan,her ne kadar,Ahmet'ten çok daha cesur biri olsa da,o da dokuz nolu orospu çocuğu. Kıskançlık yüzünden adam satıyor resmen.

Hakan'ın babası,on nolu orospu çocuğu.Ulan insan,evladına,kursağında benim lokmam var,cebindeki parayı ben veriyorum diye konuşur mu,şişko buzağı.

Dizideki polisler ayrı orospu çocuğu.Hepsi emirleri,Ali Kaptan'dan alıyor sanki.

Hele şu son bölüme bir kaç orospu çocuğu daha eklendi,du bakali noolucek? Bunlar Zeytinli'deki ev diye,Teksas'a yerleştiler sanırım.Ya da Heidi'nin köyüne falan gittiler.

At üstünde,at hırsızı kılıklı değil bizzat at hırsızı adamlar,at hırsızlarını arıyan çingeneler,Aylin'i görünce durup "Anaa!...Burda karı var,kuku var" bakışı atan sürmeli at hırsızı falan.

Nooluyoruz lan?

Neresi orası?

Niye kimse gidip jandarmaya,polise neyin,şöyle şöyle adamlar bizi rahatsız ediyor demiyor?

Ali deyyusu,sürekli kancıklık yaparken,ne diye Cemile salağı da kancıklığa kancıklıkla cevap vermiyor,Osman'ı götürüp pzvnk babasına ve Suzan Avcı'nın Hollanda şubesi olan kemçük ağızlı Carolin'e teslim ediyor?Ne diye dürüst olmak zorunda? Ne diye sözünü tutmak zorunda ki? Cemilenin salaklığı baydı iyice haaa...Vermiyorum lan,sıkıyorsa mahkeme yoluyla al,yürrüüü taş arabası diye bağırsa hoş olmaz mıydı?

Hatta bir de orta parmak yapsa?

Sen Osman'ı değil,ancak üçün birini alırsın dese.Böylece Türkiye'deki en az yirmi milyon evde,milli takım gol atmış gibi aynı anda yaşaaaa diye çığlıklar alkışlar falan kopsa?

Ulan Ali haklı mıymış acaba bu geri zekalıyı bırakıp kemçük ağızlıya gitmekte ne?

Ali de acayip kötü arkadaş.

Başka dizilerde kötülerin hep geçerli bir nedeni olur,ne bileyim işte,toprak kavgası,namus kavgası,geçmişin intikamı falan zart zurt.

Ali yavşağındaki bu kötülüğün bu kötülük yapma isteğinin kökeninde ne var ben çözemedim.

Eni konu işte sonuçta senin ailen lan deyyus.Bağırırsın çağırırsın ama biraz zaman geçince insan dayanamaz falan yani. Yok! Bu yavşakta inadım inat,dötüm iki kanat. Neyin kuyruk acısıymış bu kadar kimse anlamadı.

Balıkçı amcayı da hiç anlamadım. Dizilerde falan böyle,şarapçı,balıkçı gibi kişilerin olmasının nedeni,bu gizli bilge kişilerin,dizi kahramanına akıl vermesi,Mevlana'dan,Tebrizi'den,tasavvuftan falan dem vurup,ona rehber olmasıdır.

Bu balıkçı,henüz yavşak Ali'ye hiç bir konuda rehber olmuş falan değil.Zaten dötü iki kanat olan Ali'nin de onu dinleyeceği falan yok. Eeee? Balıkçı figürü ne bok yemeye var bu dizide ben çözemedim.

Aile sözde birbirine bağlı falan ama,kimse kimseye de bişey anlatmıyor zaten anasını satiim. Aylin,ablasıyla bile bişey paylaşmıyor.Zaten paylaşsa ne olacak,Berrin kafayı, solcuya veremedim diye bozmuş...(Ki ilerleyen bölümlerde onu da yapar)

Aylin geçen bölümde Soner beni kardeşine istedi,dedi.Malak Berrin'deki tek tepki -Yaaa... demek oldu.Sonra döndü yattı,öküz.

Kafası Amina ile evli olan Ahmet'e takılı.

Bu arada,Amina,Filistine gidince adı Leyla oldu ya.Bir de uçak kaçırma hikayesi koydular şimdi.Sanırım Filistin Kurtuluş Cephesi'nin efsanevi kadın lideri Leyla Halid'e bir gönderme yapılıyor üstü kapalı.Ya da ileride üstü açık olarak bizzat Leyla Halid olduğu vurgulanır kimbilir?

Mete'ye gelinceeee. Evet bu çocuğun önü artık açık,bu çocuk çok yakında bir sürü ödül falan alır filmlerde,onu herkes anladı.Yani Aras Bulut'tan sözediyorum.

Mete'ye gelelim asıl. Şimdi tamam,Mete güzel oynuyor,bütün Türkiye Mete ile yatıp kalkıyor,Mete'yi konuşuyor ama,çocuğun rolünü bu kadar köpürtmeye,bu kadar bu karakterin üzerine gitmeye gerek var mı? Bu çocuk,ille bağıracak,zıvanadan çıkacak,ille "delibaş" mı olacak yani?

Bir güzellik yaşasa,azcıkın gülümsese,kardeşleriyle falan böyle beş taş,yakar top falan oynasa.İnci öğretmen kek,pasta falan yapıp getirse sıcak sıcak.Yerken Mete'nin ağzının kenarındaki kırıntıyı silse.Mete mutlu olsan bundan.Öğretmen gösterip gösterip geri çekiyor ya,Mete bir tek buna üzülse.

Cemile,şöyle bi zengin koca bulsa,böyle daracık bluzlar,pahalı ayakkabılar falan giyse.Ali'nin önünden süzülerek geçse,Ali bakakalsa.Kemçük de bakakalsa.

(Geçen bölümde,Cemile kocasına Köpeeeeek diye bir tokat attıydı ya.Erkan Petekkaya'nın oynadığı Köpek dizisi geldi niyeyse aklıma.)

Sonracıııma,Aylin Soner'in sünepe kardeşiyle evlense.Parasını verip aldığı karısına vurcam kırbacı vurcam kırbacı diye hayal kuran zengin hasta piçi,birden iyileşse.

Soner de uzaktan uzaktan Aylin'e bakıp,avucunu yalasa.Kendini fiskiye vursa.Süleyman ile dertleşe dertleşe ihtiyarlasa.

Berrin de bakanın oğlu Hakan'la evlense,o da zengin olsa.Aylin'le elele verip,paraları ile Ali'ye hayatı zindan etseler falan.

Böyle Türk filmleri gibi.

Keşanlı Ali'de miydi nerdeydi,hani Zilha karakteri vardı,mahalleye zengin kıyafetleriyle ve tasmalı köpeğiyle girince,herkes şaşkına dönüyordu da,o da köpeğine it diyenlere "Şamama kiiiim,sen kimsin,herkes haddini bilsin, o hiç senin küfün mü o bir güççük hanfendü" diye bir cevap veriyordu.İşte böyle köpekleriyle kemçüğün,Ali'nin,Mesude'nin,kılibik Kemal'in ve karısının önünden geçseler.

Ev yanarken öööööyle mal gibi bakan mahalleliye de nanik yapsalar.

Ülen o devirlerde,mahalleli normalde Ali'nin ve kemçüğün üzerine yürür,parça pinçik linç ederlerdi be anasını satiim.Hiç öyle reklam filmi çeken set ekibine bakar gibi bakacak mahalleli olur mu allahaşkına?

Coşkun Irmak hocam,bazen sahiden de coşuyorsun ha senaryoyu yazarken.

Efendim,uzun lafın kısası diyceem ama bu dizi bitmez,benim bu diziyi izlerken saydığım küfürler,ettiğim beddualar bitmez,dizideki mantık hataları,olasılıksızlıklar bitmez ama diziye bağımlılığım da bitmez.

Dizi sürdükçe,ben burdayım,vırı vırı vırı vırı.....kemçük ağızlıya bilimum hakareti,bedduayı,ahı aşağıya yazabilirsiniz ,allah kabul etsin.

9 yorum:

  1. Arada duymadığım küfürleride öğrendim okurken deşarj oldum sayende:) Şuan tek izledim türk dizisi ama her bölüm ana avrat düz gittiğim için her an bırakabileceğim bir yapım. Bu kadar olmaz arkadaş dedirtiyor.

    Hele Mete! Tespitin doğru karaktere fazla yükleniyorlar ama bazı yerlerde fazla psikopata bağlıyor, zaten dizinin adı yakında "Koş Mete Koş" olacak. Çocuk her bölüm koşuyor ya benzin bidonuyla ya baltayla.

    Neyse haftaya salıya kadar cici kızım, o akşam kimse çıkmasın karşıma giderim ana avrat :)

    YanıtlaSil
  2. Sayende kelime dağarcığım genişledi Tüllü
    Allah razı olsun

    YanıtlaSil
  3. Sen neymişsin be Tüllü, bu kadar küfürü nasıl oldu da biraraya getirebildin valla helal olsun. :)

    YanıtlaSil
  4. bu yazı fazla kırmızı noktalı olmuş:hıh:
    hiç tarzım diil:P

    YanıtlaSil
  5. Aslıcığım valla billa KOŞ METE KOŞ,benim lisanslı ürünümdür,bak burdan oku
    http://tulisinkursunkalemi.blogspot.com/search/label/KO%C5%9E%20METE%20KO%C5%9E

    Kuzu,Dünya Küfür Günü diye bişiy yazdıydım bak yanda,başlıklar içinden bulup okusana,küfür neymiş orda cilalısı var...

    Adsız,ben biliyom senin kim olduğunu...Sen...jemile?

    YanıtlaSil
  6. cidden carolini sokakta görsem parçalarım,bence evinden çıkmazsın.:D

    YanıtlaSil
  7. Tamam telif hakkı senin hatta ben olsam bu isimde diziyi bizzat kendim çekerim, başarabilirsin sana güveniyoruz:)))

    YanıtlaSil
  8. yazılarına ba yıl dım :):):):) birde bu karılar berrin aylın cemıle bıde babane neden bir olupta o carolini saclarından suruklemezler yolda belde görünce anlamıyorum ki??

    YanıtlaSil
  9. Arya,izleyicin olmak için tık tık tık tık çok uğraştım ancak URL soo busy imiş..meşguliyet gitsin ilk fırsatta izleyicin olucaam.Sevgiler.

    YanıtlaSil